wait please
شکیبا باشید
صفحه اصلی آرشیو اخبار و مقالات طراحی سایت

آرشیو اخبار و مقالات طراحی سایت

  :نام گروه
طراح لوگوهای گوگل کیست؟

طراح لوگوهای گوگل کیست؟

دنیس وانگ ( Dennis Hwang ) نام اصلی‌اش وانگ جونگ موک ( Hwang Jung-moak) جوانک 27 ساله از کره جنوبی، متولد شهر ناکس ویل در ایالت تنسی امریکا، زمانی‌که تقریبا 5 سالش بود از آمریکا به زادگاهش شهر واچیون Gwacheon در کره جنوبی برگشت و شش سال دبستان را در مدرسه دولتی Gwacheon و دو سال بعدش را در دبیرستان Munwon در همان شهر گذراند. خودش می‌گوید که شیطنت‌های دوران دبستان و دبیرستانش در کره جنوبی به او در خلق ایده‌های لوگوهایی که برای گوگل می‌سازد کمک می‌کنند.
در سال 1992 پدرش برای انجام یک دوره تحقیقی به آمریکا رفت و دنیس و خانواده هم با او وارد آمریکا شدند. در شش ماه اول، دنیس حتی یک کلمه انگلیسی هم بلد نبود و نمی‌توانست با همکلاسی‌ها و معلمین ارتباط برقرار کند. او کم کم انگلیسی یاد گرفت. پدر مادرش به کره بازگشتند اما دنیس و برادرش برای ادامه تحصیل در آمریکا ماندند.

پادکست چیست

پادکست چیست

پادکست که به فارسی «پادپخش» هم نامیده می‌شود در واقع همان وبلاگ صوتی (یا تصویری) است. اندیشه‌هایی که این بار به جای نوشته شدن، صوت یا تصویر می‌شوند، سپس از طریق اینترنت به دستگاه‌های پخش صدای کاربران منتقل شده و سر آخر شنیده یا دیده می‌شوند. در واقع بیشتر آنان وبلاگ‌های صوتی هستند، که از جهاتی شبیه رادیو هستند و امکان شنیدن فایل‌های صوتی رابه شکلی متفاوت به مخاطبان نشان می‌دهد. یکی از نکات اصلی پادکست که آن را از رادیو یا تلویزیون متمایز می‌سازد این است که اینجا کاربر است که محتوا را انتخاب می‌کند. لذا تولیدکنندگان محتوا عملاً برای تولید محتوای مناسب با یکدیگر وارد رقابت می‌شوند. رقابتی که نتیجه آن تولید محتوای بهتر است.

CIW چیست

CIW چیست

امروزه علم طراحی و مدیریت وب سایت‌ها جز یکی از پایه‌های اصلی رشته کامپیوتر به حساب می‌آید. طراحی سایت‌ های بزرگ از طراحی یک نرم افزار هم می‌تواند مشکل‌تر باشد به این دلیل که در برنامه نویسی وب، باید در مورد طراحی گرافیکی ‌سایت‌ ها هم اطلاعاتی داشته باشید. بعد از طراحی و آماده‌سازی وب سایت، شما باید در زمینه طراحی و مدیریت سرورها و شبکه‌ها هم اطلاعاتی کسب کنید تا بتوانید سایت خود را مدیریت نمایید. در زمینه مباحث طراحی وب کتاب‌ها و مدارک زیادی وجود دارد. در بین این مجموعه‌های آموزشی سری مدارک CIW کامل‌ترین و قوی‌ترین مجموعه را فراهم کرده که در این مطلب بیشتر در مورد این موسسه و مدارک آن صحبت خواهیم کرد.
کلمه CIW مخفف Certified Internet Web است که نام گروهی از طراحان وب بوده که در دهه 1990 این موسسه را تاسیس کردند و به سرعت جایگاه خود را میان شرکت‌های بزرگ پیدا کردند. استقبال از این مدارک به گونه‌ای بوده که این موسسه تا سال 1997 حدود 145000 مدرک را به دانشجویان خود داده است.

12 راه برای استفاده بهتر از فایرفاکس

12 راه برای استفاده بهتر از فایرفاکس

در حال حاضر اکثر کاربران اینترنت، نام فایرفاکس، مرورگر محبوب وب را شنیده‌اند و با یکبار استفاده آن را جایگزین اینترنت اکسپلورر کرده اند. این مرورگر فوق العاده که از نظر سرعت و امنیت  نسبت به IE برتر است در داخل خود ترفندهایی نهفته دارد. در این ترفند قصد داریم به معرفی 12 راه برای استفاده بهتر و بهینه تر از قسمت‌های مختلف فایرفاکس بپردازیم که این مرورگر را پیش از پیش کاربردی‌تر می‌کند.

نصب افزونه‌ های فایرفاکس (Add-ons)

نصب افزونه‌ های فایرفاکس (Add-ons)

سوالی که ممکن است برای هرکاربر فایرفاکس پیش بیاید این است که چگونه باید برنامه‌های جانبی را روی فایرفاکس نصب کنیم؟ این کار بسیار ساده است. 99% برنامه‌های جانبی فایرفاکس یا "Extensions"ها  با پسوند XPI هستند. شما با استفاده از مراحل زیر می‌توانید این برنامه‌ها را نصب نمایید

افزونه‌ های ضروری برای طراحان وب

افزونه‌ های ضروری برای طراحان وب

برنامه‌ نویسان وب، خصوصا آن سنتی‌هایشان، به‌شدت از دشواری طراحی صفحه‌های وب سخن می‌گویند. این برنامه‌ نویسان از بس میان مرورگر و ویرایشگر کد خود سوییچ کرده‌اند، در گرفتن Alt+Tab استاد شده‌اند. اما می‌توان کار طراحی وب را بسیار ساده‌تر کرد. برای برنامه نویسی بهتر و راحت‌تر در فایرفاکس نیروهای کمکی متعددی وجود دارد. این نیروهای کمکی فایرفاکس برای برنامه‌ نویسان همان افزونه‌هایی هستند که می‌توان تمام آنها در چند ثانیه دانلود کرد. برای دانلود این افزونه‌ها به سایت فایرفاکس مراجعه نمایید. نحوه نصب آنها در مقاله "نصب افزونه‌های فایرفاکس (Add-ons)"شرح داده شده است.

بهترین ابزارهای رایگان آمارگیر وبسایت

بهترین ابزارهای رایگان آمارگیر وبسایت

اگر شما هم از جمله صاحبان وبسایت‌‌ها یا طراحان وب هستید حتماً به اهمیتِ دانستنِ اینکه چه کسانی به وبسایت شما می آیند و در آن مدت چه فعالیتی میکنند واقفید؛ حال چه وبلاگ باشد و چه سایت تجاری، این اطلاعات مهم هستند. سوال اینجاست که چگونه میتوان مجموعه‌ای از ابزارها تحلیلی و آمارگیر را برای پی‌بردن به این اطلاعات در اختیار داشت.
ابزارهای مختلف با ویژگی‌ها و قیمت‌های گوناگون برای این کار وجود دارد، در این مطلب بهترین ابزارهای رایگان آمارگیر و تجزیه و تحلیل وبسایت را به شما نشان خواهیم داد.

نکات مهم در طراحی وب‌سایت

نکات مهم در طراحی وب‌سایت

طراحی و در حقیقت «توسعه سطح کاربر» برای وب‌سایتی که قرار است محتوایش را کاربران غیرحرفه‌ای ویرایش کنند، مشکلاتی سوای مشکلات معمول توسعه یک وب‌سایت عادی دارد. این روزها بیشتر مشتریان می‌خواهند توانایی مدیریت محتوای خودشان را داشته باشند. بنابراین بیشتر طراحان متوجه خواهند شد که بیشتر طراحی‌هایشان، اگر نگوییم همه‌شان، در حد قالب‌هایی مثل CMS خواهند ماند.

چگونه بازدید کننده خود را حفظ کنیم

چگونه بازدید کننده خود را حفظ کنیم

اگر می خواهید که سایت شما چسبناک باشد، یعنی بازدیدکنندگان آن، مجددا به آن مراجعه کنند، باید استراتژی مشخصی داشته باشید. شما باید بدانید که ماهیت سایت شما، به چه چیزی برای جذب دوباره و دوباره بازدید کننده ، نیاز دارد.بدون در نظر گرفتن اینکه شما با سایت خود چه می کنید، شما به محتوای مناسب و متغیر که برای بازدید کننده سایت شما مهم است، نیاز دارید. محتوای سایت باید زمان بندی شده، متناسب و هماهنگ با تم سایت شما باشد. و چیزی با ارزش به بازدید کننده ارائه کند. برخی از استراتژی ها در زیر آورده شده اند. تشخیص اینکه چه چیز جدید یا مبتکرانه در ارتباط با سایت شما وجود دارد. چه چیزی را می توانید ارسال کنید که بازدید کننده کنجکاو را بازگرداند.

موتور جستجو چیست؟

موتور جستجو چیست؟

دنیای وب منبع عظیمی از اطلاعات است که روزبه‌روز برحجم آن افزوده می‌شود. در حال حاضر میلیاردها صفحه که اطلاعات فراوانی از موضوعات مختلف را در بر دارند، بر روی سرورهای مختلف جا خوش کرده اند. این در حالیست که تولد سایتهای جدید و گسترش سایتهای موجود نیز به طور فزاینده ای به این حجم اطلاعات می افزاید. نرخ رشد اطلاعات تا بدانجاست که امروزه مشکل دسترسی به اطلاعات جدی تر از نبود اطلاعات است. امروزه چالش عمده اکثر کاربران دستیابی به اطلاعات است. موتور جستجوگر سایتی است که برای کمک به کاربران در یافتن اطلاعات موجود در سایتهای دیگر طراحی شده است. موتور جستجوگر سایتی است که با گرفتن عبارتی مختصر، کاربر را با لیستی از سایت ها روبرو می‌کند که به موضوع مورد علاقه او مرتبط می‌باشند.

الکسا چیست؟ مبنای رتبه بندی آن چگونه است؟

الکسا چیست؟ مبنای رتبه بندی آن چگونه است؟

الکسا یکی از شرکت های زیر مجموعه شرکت آمازون است که به رتبه بندی وب سایت های سراسر جهان می پردازد. وب سایت الکسا رتبه وب سایت‌ها را بر مبنای تعداد بازدید کنندگان آن اندازه گیری می کند اما سوالی که در ذهن ممکن است ایجاد شود این است که چگونه الکسا به این اعداد در مورد وب سایت ها دسترسی پیدا می کند. الکسا ترافیک وب سایت‌ها را بر مبنای نوار ابزار خود و ۲۵۰۰۰ افزونه موجود در مورد مرورگرها جمع آوری و اعداد به دست آمده را بر مبنای آن ها دسته بندی می کند و به رتبه بندی وب سایت‌ها می پردازد.

الگوریتم پنگوئن گوگل

الگوریتم پنگوئن گوگل

گوگل پس از پاندا، پنگوئن را وارد میدان مبارزه با سایت‌های موسوم به وب‌اسپم کرده است. گوگل با استفاده از الگوریتم جدید خود قصد دارد مقابله با سایت‌های بی‌محتوا و تبلیغاتی را شدت بخشد. به نقل از سایت Search Engine Land، نام این الگوریتم جدید به‌روزرسانی پنگوئن یا Penguin Update است. گوگل با استفاده از این الگوریتم، در حال به زیر کشیدن سایت‌های موسوم به وب‌اسپم (Webspam) است. این دسته از سایت‌ها با نفوذ در موتورهای جست‌وجو و با زیر پا گذاشتن قوانین و بی‌اعتنایی به اخلاقیات کاری، می‌کوشند به بالاترین رتبه‌ها رسیده و کسب درآمد کنند.

پنج نکته برای انتخاب نام دامنه مناسب

پنج نکته برای انتخاب نام دامنه مناسب

وقتی شما در نام دامنه‌تان از خطوط فاصله استفاده کنید، با چند مشکل بالقوه مواجه می‌شوید. اولین مشکل آن است که بسیاری از افراد فراموش می‌کنند که از خط فاصله استفاده نمایند. فرض کنیم نام دامنه‌تان به صورت  «we-sell-used-shoes.com»  باشد. 5 نکته‌ای که در این مطلب به شما معرفی می‌کنیم شما را در انتخاب یک نام مناسب برای دامنه‌ وب‌ سایت‌ تان راهنمایی می‌کنند.

RFID چیست

RFID چیست

RFID تکنولوژی ذخیره سازی خودکار داده است که می تواند برای شناسایی الکترونیکی ، ردیابی و ذخیره اطلاعات در مورد گروههای تولیدی یا محصول بکار رود. تکنولوژی PFID شامل سه جزء اصلی است: تگ های RFID ، خواننده RFID و سیستم جمع آوری و مدیریت داده. تگ های RFID چیپ های برنامه ریزی شده کوچکی هستند که اطلاعات مربوط به کالا را در بر دارند. تگ ها می توانند درون یا روی محصولات یا مواد بسته بندی شده, قرار داده شوند.خواننده های RFID سیستم های ‘پرس و جو’ کننده هستند که سیگنال ها را به تگ می فرستند و پاسخ را دریافت می کنند . این پاسخ می تواند در خواننده ذخیره شود تا بعداً به سیستم جمع آوری داده منتقل شود یا آناً به سیستم جمع آوری داده فرستاده شود.

انواع شماره پورت‌ها

انواع شماره پورت‌ها

یک پورت در دو وضعیت می‌تواند باشد، باز یا بسته. در وضعیت باز یه برنامه پورت را کنترل میکنه و به پکتهای رسیده به اون پورت جواب میده و در حالت بسته پورت غیر فعاله و هیچ برنامه روی پورت فعالیت نمیکنه و پورت در برابر پکتهایی که میرسه عکس العملی نشون نمیده . در ویندوز یه سری پورتها بصورت پیش فرض بازن و هر کدومشون با یه برنامه کنترل میشن . مثلا پورت 23 بوسیله telnet کنترل میشه . وقتی یه برنامه کاربردی مبتنی بر TCP روی سیستمتون نصب میکنید این برنامه یه پورت را تحت کنترل قرار میده و اون پورت را به حالت باز در میاره و روی اون پورت برای بسته های TCP رسیده برای اون پورت اصطلاحاً فال گوش می ایسته . اینکه یه برنامه کاربردی از چه پورتی استفاده کنه بوسیله کسی که اون برنامه را مینویسه تعیین میشه . مثلاً یاهو مسنجر از پورت 5101 برای ارتباط چت استفاده میکنه.

پانزده موضوعی که کمتر کسی درباره گوگل می‌داند

پانزده موضوعی که کمتر کسی درباره گوگل می‌داند

دو هزار نفر از کارمندان گوگل زمانی که این شرکت در سال ۲۰۰۴ برای اولین بار وارد بازار بورس و سهام شد، میلیونر شدند. چهارمین روز از ماه سپتامبر سال ۱۹۹۸ روز مهمی برای صنعت تکنولوژی در تاریخ به حساب می‌آید. در این روز محبوب‌ترین و کاربردی‌ترین سرویس اینترنتی دنیا یعنی موتور جست‌وجوی گوگل به صورت رسمی راه‌اندازی شد. حالا چیزی حدود پانزده سال از آن زمان می‌گذرد و صنعت تکنولوژی و سرویس‌های اینترنتی تغییر و تحولات زیادی را تجربه کرده‌اند. با این همه اما گوگل توانسته است در طول سال‌های مختلف با این تغییرات همراه شود و توانسته سلیقه و نیاز کاربران را تامین کند. حالا به مناسبت پانزدهمین سالگرد تولد محبوب‌ترین و پرطرفدارترین موتور جست‌وجوی اینترنتی دنیا، مجله گاردین به بررسی و معرفی پانزده موضوعی که کمتر کسی درباره گوگل می‌داند پرداخته است که می‌تواند برای اغلب ما جالب و جذاب باشد.
Googleاین مجله از نام اصلی و واقعی این شرکت گرفته تا اولین دوودل گوگل را بررسی کرده و در میان تمام آرشیو لری پیج و سرگئی برین جست‌وجو کرده است تا جالب‌ترین موضوعاتی را که کمتر کسی درباره گوگل می‌داند پیدا کرده و منتشر کند.

نرم افزارهای ERP و CRM مایکروسافت به روز می شود

نرم افزارهای ERP و CRM مایکروسافت به روز می شود

مایکروسافت اعلام کرد این شرکت قصد دارد در جریان کنفرانس سالانه Worldwide Partner Conference، نرم افزارهای ERP (برنامه ریزی منابع سازمانی) و CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) خود را به روز کند.بنا به گفته Kirill Tatarinov مدیر بخش راهکارهای تجاری مایکروسافت، به روزرسانی بعدی نرم افزار Dynamics CRM Online مایکروسافت در زمستان سال جاری صورت خواهد گرفت.

امضای دیجیتال چیست؟

امضای دیجیتال چیست؟

امضای دیجیتال در حقیقت اعتباری است که به گیرنده اطمینان می دهد محتوای دیجیتالی را از فرستنده شناخته شده دریافت کرده است. امضای دیجیتال (Digital signature) یک طرح ریاضی برای اثبات اعتبار یک پیام یا یک سند دیجیتال است. این نوع امضا معمولاً برای پخش نرم افزار، معاملات مالی، تبادلات داده ای و کلاً اموری که در آنها صحت و اعتبار سند اهمیت دارد، به کار می رود.

ERP چیست؟

ERP چیست؟

برنامه‌ریزی منابع سازمانی (Enterprise resource planning) که به اختصار ERP نامیده می شود، طیف وسیعی از فعالیت‌های مختلفی را شامل می شود که هدف آن، گردآوری تمام داده‌ها و فرایندهای یک سازمان در یک سیستم واحد و در نهایت بهبود عملکرد سازمان می باشد. در واقع ERP، سامانه‌ یکپارچه ای است که دارای اهداف، اجزا و محدوده مشخص و معینی می باشد. در ERP قرار است تمام داده ها و فرآیندهای سازمان در یک سیستم واحد جمع شود، برای نیل به این هدف، ERP از اجزای سخت افزاری و نرم افزاری متعددی برای دستیابی به این مجموعه عظیم اطلاعات استفاده می کند.

RSS چیست؟

RSS چیست؟

RSS برای تبادل اطلاعات کوتاه مانند لینک ها و سرتیتر مقالات ابداع شد و به کاربران اجازه میدهد تا متون کوتاه خبری و لینک های سایت هایی که RSS دارند را بصورت سریع مرور کنند. RSS مخفف Really Simple Syndication میباشد که بشما اجازه میدهد محتویات سایت خود را دسته بندی کرده و با یک فرمت  استاندارد تیتر مقالات و اخبار سایت خود را در دسترس دیگران قرار دهید. فرمت فایل های RSS همان XML است.